365 EVENTUS SUFLERIS #2: 10 patarimų planuojantiems furšetą

Paskelbta: 2016-08-17

Nesuklysime sakydami, kad vienas pagrindinių maisto pateikimo tipų jūsų šventėse yra FURŠETAS. Šis tipas mėgstamas dėl kelių priežasčių: pirmiausia, svečiams suteikiama galimybė patiems rinktis, ką valgyti, antra, šis būdas leidžia laisvai judėti, šnekučiuotis ir mėgautis įvairių svečių draugija.  Tačiau neapsigaukite, tinkamai suruošti  furšetą nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. 365 EVENTUS komanda, vadovaudamasi ilgamete patirtimi, pateikia 10 patarimų, kurie padės nesuklysti savarankiškai planuojant furšeto tipo šventę:

      1. Patiekalai turi būti paruošti taip, kad būtų galima valgyti tik su šakute (arba patiekti su smeigtuku), kitoje rankoje laikant lėkštę.

      2. Venkite daug skirtingų, kontrastingų skonių bei maisto produktų, nes svečiai į savo lėkštę dažnai dedasi visko po truputį.

      3. Pasirinkite įvairių spalvų ir tekstūrų patiekalus ir išdėstykite juos skirtingais aukščiais, kad stalas atrodytų patraukliai.

13528782_844262055718354_8005083494572050214_n

13680370_854142448063648_1084774235252703147_o

13498050_844889238988969_5557208617928718802_o

    4. Pasirūpinkite kėdėmis ir keletu mažų staliukų vyresniems svečiams.

    5. Planuodami meniu apgalvokite, ar turite tinkamą įrangą sumanytiems patiekalams paruošti.

    6. Patiekalus rinkitės tokius, kuriuos galite paruošti iš anksto: šaltuosius susipjaustyti, karštuosius lėtai kepti ar troškinti orkaitėje ar krosnyje.

    7. Saugios mitybos sumetimais, iš anksto paruoštus karštuosius patiekalus, atšaldykite kaip įmanoma žemesnėje kambario temperatūroje ir tuomet laikykite šaldytuve. Atšildydami pasirūpinkite, kad jie gerai sušiltų.

  8. Kad vaišintumėte svečius saugiai, patiekalus iš šaldytuvo išimkite kaip įmanoma vėliau – prieš pat atvykstant svečiams. Pasirūpinkite pagalbininkais ir su jais iš anksto aptarkite „veiksmų planą“.

   9. Suskaičiuokite turimus indus ir, jei reikia, išsinuomokite ar pasiskolinkite, kad turėtumėte užtektinai. Labai patogu indus išsinuomoti su galimybe grąžinti neplautus.

   10. Ruoškite maistą kiek įmanoma iš anksto, kad galėtumėte skirti kuo daugiau laiko svečiams ir džiaugtis švente.

www.egphoto.lt_2016_06_29_perziurai-45

www.egphoto.lt_2016_06_29_perziurai-26

www.egphoto.lt_2016_06_29_perziurai-30

www.egphoto.lt_2016_06_29_perziurai-31

 

365 EVENTUS komanda visada pasiruošusi jums padėti planuojant bet kokio tipo šventes. Kurkime nuostabias šventes kartu: info@365eventus.lt.

CELEBRATE IN STYLE!

Jūsų, 365 Eventus 

Nuotraukos: 365 Eventus


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/portofino/domains/365eventus.lt/public_html/wp-content/themes/tsfeventus/single.php on line 69