Blog’as

TOBULAS DESERTŲ STALAS PAGAL 365 EVENTUS

2017-03-01

Viliojantis, išpuoselėtas, teatrališkas, fotogeniškas, aromatingas, saldus – taip, tai desertų stalas! Neabejotinai vaidinantis be galo svarbų vaidmenį pastarųjų metų šventėse. JIS ne tik suburia svečius mėgautis burnoje tirpstančiais saldžiais kąsneliais, tačiau dažnai įgauna ir kitą rolę – tampa išskirtine fotosesijų vieta, paryškina šventės tematiką, koloritą ir užbaigia visą dekoro liniją. Reikia nemažai žinių ir pastangų, kad desertų stalas “suskambėtų”. Štai keletas […]

365 EVENTUS SUFLERIS #3: 10 klausimų, kuriuos būtina užduoti maisto tiekėjams

2016-11-24

Tikra tiesa, kad būtent vaišėms yra skiriama didžioji šventinio biudžeto dalis, todėl tiek renkantis maisto tiekėją, tiek sudarant valgiaraštį reikėtų būti ypač kritiškiems ir atidiems. Harmoningai tarpusavyje derantys patiekalai, paruošti tik iš šviežių bei kokybiškų produktų, estetiškas pateikimas, nepriekaištinga skonių darna, profesionalus aptarnavimas, tinkamos temperatūros gėrimai, idealiai krentančios staltiesės… ir tai tik keletas niuansų, į ką turite atkreipti dėmesį. Restoranų versle […]

ĮMONIŲ KALĖDŲ VAKARĖLIAI: TOP 5 PASIŪLYMAI

2016-11-11

Šis mūsų įrašas kaip niekada ilgas, bet, tikimės, labai aktualus ir prasmingas – juk artėja pati magiškiausia metų šventė – KALĖDOS. Pasakysime dar ir tai, kad šis įrašas ypatingai aktualus tiems (o greičiausiai Toms), kurie savo kasdienių darbų sūkuryje dar neša ir papildomą atsakomybę – suorganizuoti TOBULĄ Kalėdų vakarėlį savo kolegoms. ĮMONĖS VAKARĖLĮ. Mūsų ilgametė patirtis renginių organizavimo versle rodo, […]

365 EVENTUS SUFLERIS #2: 10 patarimų planuojantiems furšetą

2016-08-17

Nesuklysime sakydami, kad vienas pagrindinių maisto pateikimo tipų jūsų šventėse yra FURŠETAS. Šis tipas mėgstamas dėl kelių priežasčių: pirmiausia, svečiams suteikiama galimybė patiems rinktis, ką valgyti, antra, šis būdas leidžia laisvai judėti, šnekučiuotis ir mėgautis įvairių svečių draugija.  Tačiau neapsigaukite, tinkamai suruošti  furšetą nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. 365 EVENTUS komanda, vadovaudamasi ilgamete patirtimi, pateikia 10 patarimų, […]

365 EVENTUS SUFLERIS #1: išskirtinis gėrimų pateikimas

2016-08-01

Švenčių sezonas, o ir vasara, jau įsibėgėjo, todėl nusprendėme saulėtų dienų troškulį malšinti idėjomis stilingam ir išraiškingam gėrimų pateikimui. Juk dauguma ieško būdų, kaip įdomiau ir originaliau pavaišinti svečius, o gėrimai yra neatsiejama kiekvienos šventės dalis. VILIOJANTYS INDAI Neabejotina, kad svečiai valgo (o ir geria) akimis, todėl permatomi indai, kuriuose maudosi ledukai, mėtos lapeliai, citrinos griežinėliai ar žaviosios gervuogės, vilioja […]

TRUE STORY #2: Rojaus gimtadienio šventė ARBA rožinės ir žydros nukarūnavimas

2016-06-17

Naujausios švenčių kolorito tendencijos šiemet – rožinis kvarcas ir dangaus žydra – karaliauja asmeninių švenčių dekore nuo kvietimų, stalų serviruotės, floristinių sprendimų iki dovanėlių svečiams. Tačiau vaikų šventėse šios spalvos, rodos, nėra nauja ir dar kartą patvirtina stereotipus – mergaitėms viskas, kas rausva, berniukams – žydra. Todėl šiemet tėvelius kviečiame susipažinti su naujausiomis vaikų švenčių tendencijomis: tai spalvos nebuvimas – […]

TOP 5: madingas vestuvių meniu

2016-06-14

Neretai susitikimų metu iš savo užsakovų išgirstame klausimų: Kokios vestuvinių patiekalų tendencijos vyrauja? Kokie patiekalai populiariausi? Ar apskritai šioje srityje įmanomos mados? Atsakymas – TAIP, mados įtakoja žmonių elgesį visose gyvenimo srityse, maitinimas – ne išimtis. Net ir sveikintinas sveiko maisto vartojimas taip pat yra tam tikra mada. Taigi, šį kartą ant podiumo – madingo vestuvių meniu TOP 5. Madinga […]

Patarimai šiuolaikinei mamai: krikštynų meniu

2016-06-08

Vasaros spinduliai jau palengva bučiuoja skruostus, lengvas vėjelis kutena plaukus ir visa gamta tarsi kviečia atsipalaiduoti, išsilaisvinti iš darbinių kostiumų ir palikus ofisus lėkti prie jūros. Tačiau mums vasara – ne atostogų, o ypatingų švenčių, tokių kaip vestuvės bei krikštynos, antplūdžio metas. Meniu sudarymas vaikų krikštynų šventėms išties įdomus bei malonus darbas, tačiau jį derėtų suplanuoti atsakingai: tinkamai parinkti produktus, šventės […]

TRUE STORY #1: Baby shower vakarėlis “The little man is on the way”

2016-04-07

Stilius, tai ne madingi drabužiai, must-have rankinės ar prabangūs automobiliai. Stilingas gyvenimas prasideda nuo kasrytinio kavos puodelio, draugiškos šypsenos mėgstamoje kepyklėlėje ar pasivaikščiojimo basomis ką tik lietaus nupraustomis senamiesčio gatvėmis. Stilius – tai gebėjimas išlaisvinti savo vidinį “aš” ir kiekvieną akimirką mėgautis gyvenimu. Švęsti gyvenimą! O ar gali būti geresnė proga švęsti gyvenimą, nei būsimo kūdikio laukimas? Baby shower vakarėlis būtent […]

Gurmano dienoraštis #1: Dîner en Noir

2016-01-28

365 EVENTUS – tai projektas, kuris skatina ieškoti ir atrasti, matyti ir lytėti, užuosti ir ragauti, ir tai ne tik apie maistą, tai – apie gyvenimą! Stilingą gyvenimą. Netikėti sprendimai, nusistovėjusių taisyklių laužymas ir kitokio požiūro pateikimas dažniausiai laikomi maištu, o mums – tai gyvenimo pipirai. Taigi 365 EVENTUS komanda pakvietė garsiausias vestuvių planuotojas ir kartu leidosi į stiliaus ir skonio […]

Futuristinis eksperimentas: kaip atrodys Kalėdų stalas po 100 metų

2015-12-11

Futuristai kalba apie ateitį visose gyvenimo srityse, interjero dizaineriai įrenginėja vis daugiau mikrobutų, socialinė medija trina ribą tarp realaus bendravimo ir tikrojo, o futurologai nepaliauja spėlioja, kaipgi viskas bus toje ateityje. Kalėdinės dvasios  bei smalsumo pagauta, 365 EVENTUS komanda kartu su floristu dizaineriu Antanu Mažonu bei Kauno technologijos universitetu nusprendė leistis į smagų eksperimentą ir kartu sukurti ateities projekciją pavadinimu “Kalėdų stalas po […]